Панделка за коса – страхотен аксесоар

f1cafc49b17a700907d5f13153a768d3
  • Sharebar

Всяка жена държи на външния си вид и иска винаги да е различна, неповторима и уникална, затова и изпробва различни прически, с разнообразни аксесоари. Трудна работа е да измисляш нови и нови прически постоянно, както и какъв аксесоар можеш да добавиш, за да изглеждаш оригинално, великолепно и пленително. Но може да изпробвате панделката като допълнителен аксесоар към прическата си и определено няма да съжалявате, след като видите колко погледи ще привлечете след себе си.

Панделката като аксесоар

Панделката като аксесоар

 

 

 

 

Да, панделката! Този аксесоар може да бъде добавян към френска плитка, обикновена плитка, а защо не и към конскакта опашка? Но не е нужно да тичате до магазина и да давате излишни пари, като може да си направите панделка в домашни условия и да се позабавлявате, а ето и как става това:

- Първо, какво Ви е необходимо: сатенена лента с дължина около 75 см, като сами избирате какъв цвят да е (според Вашия вкус), шнола за коса, игла и конец.

Сатенена лента

Сатенена лента

Шнола за коса

Шнола за коса

Игла и конец

Игла и конец

- Вземете сатенената лента и я срежете на 2, като едната част е с дължина 63 см, а другата – 12 см.

- Едната страна на по-дългата лента се връзва на фльонга.

- След това връзвате на фльонга другата страна на по-дългата част, като кръстосате през първата примка и по този начин се получава панделка.

- За да прихванете фльонгите, е необходимо, да направите няколко бода от задната страна на панделката.

- По-късата лентичка я сгънете на 2, след което вържете на възел.

- После поставете направения възел върху панделката , като оставите двата края свободни.

- Зад панделката, която направихте, пришийте свободните краища.

- Самите краища на панделката може да се оформят като триъгълник или да ги оставите срязани на права линия, както Вие прецените и както на Вас Ви харесва!

- Последната стъпка е да нагреете панделката, за да я прикрепите към шнолата. След което – воаля – готови сте! Можем да Ви пожелаем само приятни забавления, докато творите!

Прическа с панделки

Прическа с панделки

 

 

Може да изпробвате всякакви варианти на панделки, с всякакви допълнения към тях – накити, брошки, камъчета, във всякакви цветове. Изобщо каквото Ви хрумне – развихрете въображението си и създайте невероятен аксесоар, с който ще сте ослепителна, уникална и неповторима! Създайте си настроение, докато се забавлявате с направата на панделки, а след това няма нужда да се хвалите пред близки и приятели, колко добре сте се справили, защото резултатите сами ще говорят!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>